Ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στο τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης και συνέχισα με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη ψυχολογία παιδιού εφήβου γνωσιακής συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης από το πανεπιστήμιο universite de savoie στη Γαλλία. Έχω ολοκληρώσει τον Α’ κύκλο εκπαίδευσης στις γνωσιακές ψυχοθεραπείες από το Αιγινήτειο νοσοκομείο και έχω πιστοποιηθεί ως θεραπεύτρια σχημάτων από την ελληνική εταιρεία θεραπείας σχημάτων, μέλος της διεθνούς εταιρείας θεραπείας σχημάτων, έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου.

Στο πέρασμα των ετών έχω παρακολουθήσει διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο κλινικής ψυχοπαθολογίας “Παναγιώτης Ουλης” από το Αιγινήτειο νοσοκομείο, το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψυχιατρικής παιδιών – εφήβων από το Σισμανόγλειο νοσοκομείο, και από το ΕΚΠΑ σεμινάρια στην ανάπτυξη ομάδων γονέων και στην αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο.

Έχω απασχοληθεί σε διάφορες δομές όπως στον ψυχιατρικό τομέα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, στην ελεπαπ Ιωαννίνων, στον οκανα Κρήτης, στο κέντρο ψυχικής υγείας του νοσοκομείου “Γεννηματάς”. Πιο πρόσφατα έχω συνεργαστεί με τον δήμο Αγίας Παρασκευής παρέχοντας συμβουλευτική γονέων και παιδαγωγών στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, διατηρώ γραφείο ψυχολόγου στην Αγία Παρασκευή παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικες και εφήβους καθώς και συμβουλευτικής σε γονείς.