Βιογραφικό

Βιογραφικό

Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Κρήτης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της με την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος στη ψυχολογία παιδιού-εφήβου από το πανεπιστήμιο Universite de Savoie στη Γαλλία. Παράλληλα, παρακολούθησε διετή κύκλο μαθημάτων στο γνωσιακό-συμπεριφοριστικό μοντέλο ψυχοθεραπείας από το ίδιο πανεπιστήμιο.
Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου σε Ελλάδα και Γαλλία ενώ είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου, της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ψυχολόγων και Ψυχολογίας(FFPP) και της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας(BPS).
Έχει απασχοληθεί σε διάφορες δομές όπως στον ψυχιατρικό τομέα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων στο τμήμα ενηλίκων, στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων στην αξιολόγηση-διάγνωση παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, στον ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου στο τομέα της πρόληψης χρήσης ουσιών σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, στη Lyon της Γαλλίας σε ξενώνα για κακοποιημένα-παραμελημένα παιδιά, και στο κέντρο ψυχικής υγείας του νοσοκομείου “Γεννηματάς”.
Τα τελευταία χρόνια, διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή όπου παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και ψυχοθεραπείας σε παιδιά-εφήβους και νέους ενήλικες. Πρόσφατα  ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της σε δύο επιμορφωτικά προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις θεματικές της ανάπτυξης ομάδων εκπαίδευσης γονέων και της αντιμετώπισης προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο. Έχει παρακολουθήσει το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο κλινικής ψυχοπαθολογίας που διοργανώνεται απο το Αιγινήτειο νοσοκομείο καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα ψυχιατρικής παιδιών-εφήβων και ενηλίκων στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Τη τρέχουσα περίοδο έχει ξεκινήσει δύο νέους κύκλους εκπαίδευσης, στις γνωσιακές ψυχοθεραπείες απο το Αιγινήτειο νοσοκομείο και στη θεραπεία σχημάτων απο την Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Σχημάτων.